Termékeink

vágódeszka, prémium vágódeszka, fa vágódeszka, prémium fa vágódeszka
Vágódeszka No.7747
2019.08.07.
vágódeszka, prémium vágódeszka, fa vágódeszka, prémium fa vágódeszka
Vágódeszka No.7660
2019.08.07.

Vágódeszka No.7735

(1 vásárlói értékelés)

34 990 Ft 28 990 Ft

A  bütüs vágódeszka alábbi fafajtákból tevődik össze:

Nagy része a drága fekete dió és vörös tölgy.

Mintázatban fellelhető továbbá:

  • Juhar
  • Tölgy

34 990 Ft 28 990 Ft

Szeretné gravíroztatni? (3 000 Ft)
Maximum 30 karakter 3 000 Ft
Gravírozás esetén a karaktereket a vágódeszka oldalán jelenítjük meg, sose a munkafelületen.
Clear selection

A fából készült konyhai vágódeszkák különösen jól mutatnak a rusztikus hangulatban berendezett konyhákban, de sokakban felmerülhet ezzel kapcsolatban a higiénia kérdése. Szerencsére vannak olyan alapszabályok, amelyek betartásával biztosan nem fognak problémát okozni a baktériumok.

A vágódeszka a legalapvetőbb felszerelés, így az első beszerzendő eszközök között szerepel a konyha összeállításánál. A választékban a hagyományos fából készült darabok mellett megtalálhatóak az üveg és a műanyag alternatívák is, de nem biztos, hogy ezek jobb döntésnek bizonyulnak, mint az eredeti változat,ezért ezen vágólapok értékesítésével nem foglalkozunk.

A bütüs vágódeszkáink egyik ékes alapköve a fekete dió és a vöröstölgy.

A fa vágódeszka mérete: 300×450*50mm ettől max +-2%-ban térünk el, amit az anyag határoz meg, mert ha jobban kihozzuk annyival többet kapsz!

A minőségi vágódeszka elkészítésének vannak apró trükkjei amiket ha nem tartunk be, akkor csak egy selejtet fogunk tudni előállítani. A jó vágódeszkához mindenképpen táblásítanunk kell a faanyagot, elforgatva a léceket, hogy az évgyűrűk mentén kialakuló vetemedést megszüntessük. A tartós vágódeszkát úgy kell készíteni, hogy a faanyag bütüjén vágjunk, így nem vágjuk át a szálszerkezetet a kés élével. Ehhez viszont úgy kell szeletelnünk a faanyagot, hogy a bütü kerüljön felülre a második felfűrészelés és táblásítás után.

A minőségi vágódeszka elkészítésének vannak apró trükkjei amiket ha nem tartunk be, akkor csak egy selejtet fogunk tudni előállítani. A jó vágódeszkához mindenképpen táblásítanunk kell a faanyagot, elforgatva a léceket, hogy az évgyűrűk mentén kialakuló vetemedést megszüntessük.

A tartós vágódeszkát úgy kell készíteni, hogy a faanyag bütüjén vágjunk, így nem vágjuk át a szálszerkezetet a kés élével. Ehhez viszont úgy kell szeletelnünk a faanyagot, hogy a bütü kerüljön felülre a második felfűrészelés és táblásítás után.

Tömeg4.5 kg

Vágódeszka No.7735 termékről 1 értékelés

  1. Pillér Márta

    Bütüs vágódeszka a javából! Köszönöm! A Konyha Főnöke Én vagyok! Puszika maguknak

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük