Termékeink

vágódeszka, prémium vágódeszka, fa vágódeszka, prémium fa vágódeszka
Vágódeszka No.7728
2019.08.08.
vágódeszka, prémium vágódeszka, fa vágódeszka, prémium fa vágódeszka
Vágódeszka No.7719
2019.08.08.

Vágódeszka No.7723

34 990 Ft

A  bütüs vágódeszka alábbi fafajtákból tevődik össze:

Nagy része a drága fekete dió és vörös tölgy.

Mintázatban fellelhető továbbá:

  • Juhar

34 990 Ft

Szeretné gravíroztatni? (3 000 Ft)
Maximum 30 karakter 3 000 Ft
Gravírozás esetén a karaktereket a vágódeszka oldalán jelenítjük meg, sose a munkafelületen.
Clear selection
Minden termék egyedi gyártású, mely a kifizetést követően kerül gyártásba.
A termék elkészítési ideje maximum 14 munkanap amely a szállítást is magába foglalja.

A fából készült konyhai vágódeszkák különösen jól mutatnak a rusztikus hangulatban berendezett konyhákban, de sokakban felmerülhet ezzel kapcsolatban a higiénia kérdése. Szerencsére vannak olyan alapszabályok, amelyek betartásával biztosan nem fognak problémát okozni a baktériumok.

A vágódeszka a legalapvetőbb felszerelés, így az első beszerzendő eszközök között szerepel a konyha összeállításánál. A választékban a hagyományos fából készült darabok mellett megtalálhatóak az üveg és a műanyag alternatívák is, de nem biztos, hogy ezek jobb döntésnek bizonyulnak, mint az eredeti változat,ezért ezen vágólapok értékesítésével nem foglalkozunk.

A bütüs vágódeszkáink egyik ékes alapköve a fekete dió és a vöröstölgy.

A fa vágódeszka mérete: 300×450*50mm ettől max +-2%-ban térünk el, amit az anyag határoz meg, mert ha jobban kihozzuk annyival többet kapsz!

A minőségi vágódeszka elkészítésének vannak apró trükkjei amiket ha nem tartunk be, akkor csak egy selejtet fogunk tudni előállítani. A jó vágódeszkához mindenképpen táblásítanunk kell a faanyagot, elforgatva a léceket, hogy az évgyűrűk mentén kialakuló vetemedést megszüntessük. A tartós vágódeszkát úgy kell készíteni, hogy a faanyag bütüjén vágjunk, így nem vágjuk át a szálszerkezetet a kés élével. Ehhez viszont úgy kell szeletelnünk a faanyagot, hogy a bütü kerüljön felülre a második felfűrészelés és táblásítás után.

A minőségi vágódeszka elkészítésének vannak apró trükkjei amiket ha nem tartunk be, akkor csak egy selejtet fogunk tudni előállítani. A jó vágódeszkához mindenképpen táblásítanunk kell a faanyagot, elforgatva a léceket, hogy az évgyűrűk mentén kialakuló vetemedést megszüntessük.

A tartós vágódeszkát úgy kell készíteni, hogy a faanyag bütüjén vágjunk, így nem vágjuk át a szálszerkezetet a kés élével. Ehhez viszont úgy kell szeletelnünk a faanyagot, hogy a bütü kerüljön felülre a második felfűrészelés és táblásítás után.

Ennek a vágódeszkának az egyedisége a keresztirányú diófa kompozícióban rejlik.

Tömeg 4.5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vágódeszka No.7723” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük