Termékeink

Kosár “Vágódeszka No.7847” a kosárba helyezve.
vágódeszka, prémium vágódeszka, fa vágódeszka, prémium fa vágódeszka
Vágódeszka No.7716
2019.08.08.
vágódeszka, prémium vágódeszka, fa vágódeszka, prémium fa vágódeszka
Vágódeszka No.7682
2019.08.08.

Vágódeszka No.7713

34 990 Ft

Ennél a vágódeszkánál a világos színeket részesítettük előnyben, amihez tölgy és juhar alapanyagot használtunk.

Szabályos elrendezése nem formabontó, de kiemelkedik egy sötét munkalapról.

Masszív és tömör lénye olyan háziasszonyoknak és Chefeknek ajánlott akik minden nap használják a főzéshez.

34 990 Ft

Szeretné gravíroztatni? (3 000 Ft)
Maximum 30 karakter 3 000 Ft
Gravírozás esetén a karaktereket a vágódeszka oldalán jelenítjük meg, sose a munkafelületen.
Clear selection
Minden termék egyedi gyártású, mely a kifizetést követően kerül gyártásba.
A termék elkészítési ideje maximum 14 munkanap amely a szállítást is magába foglalja.

Mi az nagy, nehéz és fából készül? Hát vágódeszka amire cseregaranciát adunk ha a ragasztás elenged annak ellenére hogy betartottad a használati utasítást!

A fából készült konyhai vágódeszkák különösen jól mutatnak a rusztikus hangulatban berendezett konyhákban, de sokakban felmerülhet ezzel kapcsolatban a higiénia kérdése. Szerencsére vannak olyan alapszabályok, amelyek betartásával biztosan nem fognak problémát okozni a baktériumok.

A vágódeszka a legalapvetőbb felszerelés, így az első beszerzendő eszközök között szerepel a konyha összeállításánál. A választékban a hagyományos fából készült darabok mellett megtalálhatóak az üveg és a műanyag alternatívák is, de nem biztos, hogy ezek jobb döntésnek bizonyulnak, mint az eredeti változat,ezért ezen vágólapok értékesítésével nem foglalkozunk.

A fa vágódeszka mérete: 300×450*50mm ettől max +-2%-ban térünk el, amit az anyag határoz meg, mert ha jobban kihozzuk annyival többet kapsz!

A minőségi vágódeszka elkészítésének vannak apró trükkjei amiket ha nem tartunk be, akkor csak egy selejtet fogunk tudni előállítani. A jó vágódeszkához mindenképpen táblásítanunk kell a faanyagot, elforgatva a léceket, hogy az évgyűrűk mentén kialakuló vetemedést megszüntessük. A tartós vágódeszkát úgy kell készíteni, hogy a faanyag bütüjén vágjunk, így nem vágjuk át a szálszerkezetet a kés élével. Ehhez viszont úgy kell szeletelnünk a faanyagot, hogy a bütü kerüljön felülre a második felfűrészelés és táblásítás után.

A minőségi vágódeszka elkészítésének vannak apró trükkjei amiket ha nem tartunk be, akkor csak egy selejtet fogunk tudni előállítani. A jó vágódeszkához mindenképpen táblásítanunk kell a faanyagot, elforgatva a léceket, hogy az évgyűrűk mentén kialakuló vetemedést megszüntessük.

Ínyenceknek, gourmet szakácsoknak, chef-eknek, egyszóval mindazoknak ajánljuk, akik rajonganak a főzésért, nemcsak szeretik kipróbálni az új ízeket, vagy családjukat újabb finomságokkal meglepni, hanem számukra a főzés igazi kikapcsolódás.

Tömeg 4.5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vágódeszka No.7713” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük