Termékeink

Kosár “Vágódeszka No.7728” a kosárba helyezve.
vágódeszka, prémium vágódeszka, fa vágódeszka, prémium fa vágódeszka
Vágódeszka No.7672
2019.08.09.
vágódeszka, prémium vágódeszka, fa vágódeszka, prémium fa vágódeszka
Vágódeszka No.7701
2019.08.09.

Vágódeszka No.7696

34 990 Ft 29 990 Ft

Díszes masszív vágódeszka csúszásmentes talpakkal, ahol központban a feketedió és a vöröstölgy áll. A deszkát a juharfa alapanyaggal toldottuk meg és mint mindegyik deszkához, ehhez is BIO minősítésű kezelőanyagokat használunk.

Oldalunkon feltüntetett szabvány méretben akár készletről igény esetén egyedi méretben is elkészítjük!

34 990 Ft 29 990 Ft

Szeretné gravíroztatni? (3 000 Ft)
Maximum 30 karakter 3 000 Ft
Gravírozás esetén a karaktereket a vágódeszka oldalán jelenítjük meg, sose a munkafelületen.
Clear selection

A fából készült konyhai vágódeszkák különösen jól mutatnak a rusztikus hangulatban berendezett konyhákban, de sokakban felmerülhet ezzel kapcsolatban a higiénia kérdése. Szerencsére vannak olyan alapszabályok, amelyek betartásával biztosan nem fognak problémát okozni a baktériumok.

A vágódeszka a legalapvetőbb felszerelés, így az első beszerzendő eszközök között szerepel a konyha összeállításánál. A választékban a hagyományos fából készült darabok mellett megtalálhatóak az üveg és a műanyag alternatívák is, de nem biztos, hogy ezek jobb döntésnek bizonyulnak, mint az eredeti változat,ezért ezen vágólapok értékesítésével nem foglalkozunk.

A bütüs vágódeszkáink egyik ékes alapköve a fekete dió és a vöröstölgy amit juharral díszítettünk.

A fa vágódeszka mérete: 300×450*50mm ettől max +-2%-ban térünk el, amit az anyag határoz meg, mert ha jobban kihozzuk annyival többet kapsz!

A minőségi vágódeszka elkészítésének vannak apró trükkjei amiket ha nem tartunk be, akkor csak egy selejtet fogunk tudni előállítani. A jó vágódeszkához mindenképpen táblásítanunk kell a faanyagot, elforgatva a léceket, hogy az évgyűrűk mentén kialakuló vetemedést megszüntessük. A tartós vágódeszkát úgy kell készíteni, hogy a faanyag bütüjén vágjunk, így nem vágjuk át a szálszerkezetet a kés élével. Ehhez viszont úgy kell szeletelnünk a faanyagot, hogy a bütü kerüljön felülre a második felfűrészelés és táblásítás után.

A minőségi vágódeszka elkészítésének vannak apró trükkjei amiket ha nem tartunk be, akkor csak egy selejtet fogunk tudni előállítani. A jó vágódeszkához mindenképpen táblásítanunk kell a faanyagot, elforgatva a léceket, hogy az évgyűrűk mentén kialakuló vetemedést megszüntessük.

A tartós vágódeszkát úgy kell készíteni, hogy a faanyag bütüjén vágjunk, így nem vágjuk át a szálszerkezetet a kés élével. Ehhez viszont úgy kell szeletelnünk a faanyagot, hogy a bütü kerüljön felülre a második felfűrészelés és táblásítás után.

Ápolási tanácsainkat kérlek tartsd be ha ezt a terméket választod, mert a deszka meghálálja!

Tömeg 4.5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vágódeszka No.7696” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük