Termékeink

vágódeszka, prémium vágódeszka, fa vágódeszka, prémium fa vágódeszka
Vágódeszka No.7713
2019.08.08.
vágódeszka, prémium vágódeszka, fa vágódeszka, prémium fa vágódeszka
Vágódeszka No.7675
2019.08.08.

Vágódeszka No.7682

34 990 Ft

Ennél a vágódeszkánál a világos színeket részesítettük előnyben, amihez tölgy és juhar alapanyagot használtunk.

Szabályos elrendezése nem formabontó,de eltolt kockákból álló viszont kiemelkedik egy sötét munkalapról.

Masszív és tömör lénye olyan háziasszonyoknak és Chefeknek ajánlott akik minden nap használják a főzéshez.

34 990 Ft

Szeretné gravíroztatni? (3 000 Ft)
Maximum 30 karakter 3 000 Ft
Gravírozás esetén a karaktereket a vágódeszka oldalán jelenítjük meg, sose a munkafelületen.
Clear selection

A fából készült konyhai vágódeszkák különösen jól mutatnak a rusztikus hangulatban berendezett konyhákban, de sokakban felmerülhet ezzel kapcsolatban a higiénia kérdése. Szerencsére vannak olyan alapszabályok, amelyek betartásával biztosan nem fognak problémát okozni a baktériumok.

A vágódeszka a legalapvetőbb felszerelés, így az első beszerzendő eszközök között szerepel a konyha összeállításánál. A választékban a hagyományos fából készült darabok mellett megtalálhatóak az üveg és a műanyag alternatívák is, de nem biztos, hogy ezek jobb döntésnek bizonyulnak, mint az eredeti változat,ezért ezen vágólapok értékesítésével nem foglalkozunk.

A fa vágódeszka mérete: 300×450*50mm ettől max +-2%-ban térünk el, amit az anyag határoz meg, mert ha jobban kihozzuk annyival többet kapsz!

A minőségi vágódeszka elkészítésének vannak apró trükkjei amiket ha nem tartunk be, akkor csak egy selejtet fogunk tudni előállítani. A jó vágódeszkához mindenképpen táblásítanunk kell a faanyagot, elforgatva a léceket, hogy az évgyűrűk mentén kialakuló vetemedést megszüntessük. A tartós vágódeszkát úgy kell készíteni, hogy a faanyag bütüjén vágjunk, így nem vágjuk át a szálszerkezetet a kés élével. Ehhez viszont úgy kell szeletelnünk a faanyagot, hogy a bütü kerüljön felülre a második felfűrészelés és táblásítás után.

A minőségi vágódeszka elkészítésének vannak apró trükkjei amiket ha nem tartunk be, akkor csak egy selejtet fogunk tudni előállítani. A jó vágódeszkához mindenképpen táblásítanunk kell a faanyagot, elforgatva a léceket, hogy az évgyűrűk mentén kialakuló vetemedést megszüntessük.

Ínyenceknek, gourmet szakácsoknak, chef-eknek, egyszóval mindazoknak ajánljuk, akik rajonganak a főzésért, nemcsak szeretik kipróbálni az új ízeket, vagy családjukat újabb finomságokkal meglepni, hanem számukra a főzés igazi kikapcsolódás.

Facebook oldalunkon értesülhetsz további újdonságokról.

Dick késeket javasoljuk ezen a felületen való vágáshoz, amit a Böllérshop-nál tudsz beszerezni!

Tömeg 4.5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vágódeszka No.7682” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük