Termékeink

vágódeszka, prémium vágódeszka, fa vágódeszka, prémium fa vágódeszka
Vágódeszka No.7710
2019.08.09.
vágódeszka, prémium vágódeszka, fa vágódeszka, prémium fa vágódeszka
Vágódeszka No.7643
2019.08.09.

Vágódeszka No.7655

34 990 Ft

A  bütüs vágódeszka alábbi fafajtákból tevődik össze:

Nagyrészt drága fekete dió és vörös tölgy alkotja egyedi elrendezésben.

Szerintünk gyönyörű és irigylésre méltó, főleg ha a konyhádba lépő vendégek azt látják hogy a neved tarkítja az oldalát…

Ha vagány akarsz lenni, ezt választod!

 

34 990 Ft

Szeretné gravíroztatni? (3 000 Ft)
Maximum 30 karakter 3 000 Ft
Gravírozás esetén a karaktereket a vágódeszka oldalán jelenítjük meg, sose a munkafelületen.
Clear selection
Minden termék egyedi gyártású, mely a kifizetést követően kerül gyártásba.
A termék elkészítési ideje maximum 14 munkanap amely a szállítást is magába foglalja.

A fából készült konyhai vágódeszkák különösen jól mutatnak a rusztikus hangulatban berendezett konyhákban, de sokakban felmerülhet ezzel kapcsolatban a higiénia kérdése. Szerencsére vannak olyan alapszabályok, amelyek betartásával biztosan nem fognak problémát okozni a baktériumok.

A vágódeszka a legalapvetőbb felszerelés, így az első beszerzendő eszközök között szerepel a konyha összeállításánál. A választékban a hagyományos fából készült darabok mellett megtalálhatóak az üveg és a műanyag alternatívák is, de nem biztos, hogy ezek jobb döntésnek bizonyulnak, mint az eredeti változat,ezért ezen vágólapok értékesítésével nem foglalkozunk.

A bütüs vágódeszkáink egyik ékes alapköve a fekete dió és a vöröstölgy.

A fa vágódeszka mérete: 300×450*50mm ettől max +-2%-ban térünk el, amit az anyag határoz meg, mert ha jobban kihozzuk annyival többet kapsz!

A minőségi vágódeszka elkészítésének vannak apró trükkjei amiket ha nem tartunk be, akkor csak egy selejtet fogunk tudni előállítani. A jó vágódeszkához mindenképpen táblásítanunk kell a faanyagot, elforgatva a léceket, hogy az évgyűrűk mentén kialakuló vetemedést megszüntessük. A tartós vágódeszkát úgy kell készíteni, hogy a faanyag bütüjén vágjunk, így nem vágjuk át a szálszerkezetet a kés élével. Ehhez viszont úgy kell szeletelnünk a faanyagot, hogy a bütü kerüljön felülre a második felfűrészelés és táblásítás után.

Egy deszka minél nagyobb, annál könnyebb rajta dolgozni, annál kevésbé mászkál, annál nagyobb kés használható rajta, és annál több előfeldolgozott (összevágott) étel fér el rajta, ugyanakkor annál nehezebben is tisztítható, és annál több helyet is foglal. Ezért van létjogosultsága a kisebb deszkáknak is a nagyok mellett. Egy 10 kilós behemótot nem vesz elő az ember, ha bekap egy félbevágott zsemlés szendvicset, és kell pár karika kolbász. Mert tovább fog tartani a tisztogatás, mint az étel élvezete.

Ez a termék majdnem 5kg-os masszív szépséges darab, akár ajándékba is… Kést hozzá itt tudsz venni: www.bollershop.hu

Tömeg 4.5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vágódeszka No.7655” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük