Termékeink

vágódeszka, prémium vágódeszka, fa vágódeszka, prémium fa vágódeszka
Vágódeszka No.7627
2019.08.08.
vágódeszka, prémium vágódeszka, fa vágódeszka, prémium fa vágódeszka
Vágódeszka No.7638
2019.08.08.

Vágódeszka No.7624

34 990 Ft

Ez a vágódeszka csakis a ritka szép fekete dió alapanyagból készül a maga sokarcúságával.

Kézzel készült bütü vágódeszka feketedió felhasználásával.

Rendkívül ellenálló, és a kések élét nem tompítja. Felületkezelés gyanánt ásványi olajjal lett bekenve mely nem ártalmas az egészségre. Ápolásáról ITT tájékozódhatsz

A ragasztás nagyon erős vízálló vízbázisú ragasztóval történik. Mosogatógépben nem mosható!
Más méretben egyedi igény szerint is rendelhető.

Ajándékozd meg kedvesed egy ilyen ritka darabbal…

 

34 990 Ft

Szeretné gravíroztatni? (3 000 Ft)
Maximum 30 karakter 3 000 Ft
Gravírozás esetén a karaktereket a vágódeszka oldalán jelenítjük meg, sose a munkafelületen.
Clear selection
Minden termék egyedi gyártású, mely a kifizetést követően kerül gyártásba.
A termék elkészítési ideje maximum 14 munkanap amely a szállítást is magába foglalja.

Feketedió vágódeszka a  konyhai vágódeszkák királya különösen jól mutatna a rusztikus hangulatban berendezett konyhákban, de sokakban felmerülhet ezzel kapcsolatban a higiénia kérdése. Szerencsére vannak olyan alapszabályok, amelyek betartásával biztosan nem fognak problémát okozni a baktériumok.

A vágódeszka a legalapvetőbb felszerelés, így az első beszerzendő eszközök között szerepel a konyha összeállításánál. A választékban a hagyományos fából készült darabok mellett megtalálhatóak az üveg és a műanyag alternatívák is, de nem biztos, hogy ezek jobb döntésnek bizonyulnak, mint az eredeti változat,ezért ezen vágólapok értékesítésével nem foglalkozunk.

A bütüs vágódeszkáink ékes alapköve a fekete dió.

A fa vágódeszka mérete: 300×450*50mm ettől max +-2%-ban térünk el, amit az anyag határoz meg, mert ha jobban kihozzuk annyival többet kapsz!

A minőségi vágódeszka elkészítésének vannak apró trükkjei amiket ha nem tartunk be, akkor csak egy selejtet fogunk tudni előállítani. A jó vágódeszkához mindenképpen táblásítanunk kell a faanyagot, elforgatva a léceket, hogy az évgyűrűk mentén kialakuló vetemedést megszüntessük. A tartós vágódeszkát úgy kell készíteni, hogy a faanyag bütüjén vágjunk, így nem vágjuk át a szálszerkezetet a kés élével. Ehhez viszont úgy kell szeletelnünk a faanyagot, hogy a bütü kerüljön felülre a második felfűrészelés és táblásítás után.

Egy deszka minél nagyobb, annál könnyebb rajta dolgozni, annál nagyobb kés használható rajta, és annál több darabolt étel fér el rajta, ugyanakkor annál nehezebben is tisztítható, és annál több helyet is foglal. Ezért javasolt a kisebb deszkáknak is a nagyok mellett helyet foglalni. Egy 5 kilós óriást nem vesz elő az ember, ha bekap egy félbevágott zsemlés szendvicset, és kell pár karika kolbász. Mert tovább fog tartani a tisztogatás, mint az étel élvezete.

A vágódeszkához javasoljuk innen válassz magadnak kést: Böllérshop.hu, hisz a Dick kés az egyik olyan minőségi professzionális márka amit otthon és az iparban egyaránt használhatsz. Arról nem is beszélve hogy a bollershop.hu oldalán emellett szalámi műbelet és sertés vékonybelet is vehetsz a kolbásztöltés időszakára.

Tömeg 4.5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vágódeszka No.7624” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük