A Vágódeszkáról

Forgatókönyv a konyhaművészetben itt kezdődik el, a vágódeszkán… Biztos alapokon, sima felületen, pengekímélő megoldással. A praktikum, az elegancia és a minőség ami testet ölt, ékessége lehet konyhádnak, társa lehet hosszú időre. Természetesen Tőlünk Neked!

Vágódeszkáink ragasztási eljárással készülnek elsősorban európai fa fajtákból, gondos válogatást követően


Köszönhetően gyártási eljárásunknak, a megalkotott deszkáink szinte elnyűhetetlenek, hisz a kés pengéje a fa évgyűrűs részén siklik, vágás mentesen szinte csak karcolással. Élvezet vele dolgozni, hisz a penge éle tartósabb marad mint Te azt gondoltad volna.

Több mint 400nm-es műhelyünkben leggyakrabban a dió, feketedió, tölgy, juhar, kőris, cseresznye alapanyagok felhasználásával dolgozunk, de igény szerint egzotukis fajtákból is megalkothatjuk álmaid munkafelületét igényed szerint. Legyen akár egy teljes konyhapult vagy egy süllyesztett vágólap esetleg egy kombinált patform.

Szem előtt tartjuk a biztonságosabb munkavégzést is, ezért deszkáinkat csúszásmentes talppal látjuk el. Minden deszkának lelket adunk, törődünk vele míg a kezedbe nem veszed, simogatjuk és ecseteljük, annak érdekében hogy társad legyen évtizedekig a gasztronómiában. Vigyázz rá és ápold! Ehhez minden tudást megadunk Neked!

KÖRNYEZETBARÁT ALAPANYAGOKBÓL

A termék előállítása során gondosan válogatott I. osztályú fa alapanyaggal dolgozunk, csakis BIO kezelő- és ragasztóanyagot használunk.

HIGIÉNIKUS

Bizonyított tény, hogy higiénikusabb mint a műanyag társai (Wisconsini Egyetem Ételkutatási Intézet).


KÉSBARÁT

Szemben más alapanyagokkal és eljárásokkal, a penge hosszabb életű marad ha az általunk kezelt vágódeszkát használod.

Praktikus, esztétikus, egyedi és természetes. Neked megéri?